Over ons

Oppstap staat voor kwalitatief hoogstaand en flexibel (zorg)onderwijs. Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden wij maatwerkopleidingen die aansluiten bij de leervraag van uw medewerkers en uw specifieke behoeften en filosofie. Onze docenten zijn praktijkervaren professionals die de theorie direct koppelen aan de praktijk, waardoor uw medewerkers optimaal worden voorbereid op hun dagelijkse werkzaamheden.

pexels artempodrez 4492126 scaled

Onze Diensten

Opleidingen

Maatwerkopleidingen
Mbo opleidingen speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke eisen van uw organisatie.

Mbo certificaten en keuzedelen
Ook onderdelen van mbo opleidingen zijn te volgen via ons aanbod van mbo certificaten en certificeerbare keuzedelen. Niet altijd is een volledige opleiding noodzakelijk om goede ondersteuning of zorg aan te bieden. Het aanbod van mbo certificaten en keuzedelen biedt een gevarieerd en groot aanbod om zittende medewerkers of nieuwe medewerkers te bekwamen in werkzaamheden rondom cliënt, bewoner of patiënt.

Bij- na- en opscholing
Een gevarieerd aanbod in vervolg trainingen en opleidingen, (zorg)inhoudelijk en rondom begeleiding en beoordeling.

Advies

Zijn uw medewerkers handelingsverlegen of hebben ze een scholingsvraag? We denken graag met u mee!

Waarom kiezen voor Oppstap?

Flexibiliteit en maatwerk: Wij bieden opleidingen die perfect aansluiten bij de behoeften van uw student en organisatie.
Ervaren docenten: Onze docenten hebben uitgebreide praktijkervaring in de zorg en welzijn.
Klantgerichte service: Persoonlijk contact en snelle schakeling zijn onze prioriteit.
Kwaliteit en tevredenheid: Investeren in onze opleidingen betekent een verbetering van de (zorg)kwaliteit en medewerkerstevredenheid.

Neem Contact op met Oppstap

Wilt u meer weten over hoe Oppstap uw organisatie kan ondersteunen met kwalitatief hoogstaand en flexibel onderwijs? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.