side-area-logo

MBO certificaten van OPPstap

Opleiding

Praktijk

Projecten

MBO certificaten Zorg en Welzijn (BBL en Derde Leerweg)

Hieronder vindt u het aanbod mbo certificaten van OPPstap. Wij verzorgen de Mbo-certificaten altijd in samenwerking met (zorg)organisaties. De werving & selectie en het aanmelden voor een opleiding vindt plaats bij de (zorg)organisaties in samenwerking met OPPstap.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan gerust contact op met het kantoor van OPPstap:  service@oppstap.nl  of telefonisch 06-18443886

STAP-budget

Als werkende of werkzoekende kun je sinds 1 maart 2022 gebruik maken van het STAP-budget voor scholingen gericht op arbeidsmarktontwikkeling. Dit budget kun je gebruiken om je positie op de arbeidsmarkt verbeteren, bijvoorbeeld door je kennis te verbreden of op geheel andere vlakken dan waarin je opgeleid bent, een scholing te volgen. Jaarlijks kun je een vergoeding van maximaal € 1.000,- aanvragen om te gebruiken voor scholing waarmee jij je studiekosten kunt verlagen.

Meer weten? Kijk dan bij STAP-budget. Je wordt dan doorgelinkt naar de STAP-pagina op de website van onze opleidingspartner Breederode Hogeschool.

Niveau 2

Niveau 3

Accreditatie en registratie

OPPstap is geaccrediteerd door de Inspectie van het Onderwijs (BRIN 30VM) en geregistreerd in het CRKBO.

OPPstap Zorg en Welzijn is lid van NRTO, de branchevereniging voor trainen en opleiden. OPPstap Zorg en Welzijn hanteert de algemene voorwaardenberoep en bedrijf van NRTO en de gedragscode beroep en bedrijf NRTO.

Wilt u het verslag van onze werkzaamheden over 2018 lezen, klik dan hier.

Keurmerk NRTO