side-area-logo

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) 

Opleiding

Praktijk

Projecten

Algemeen:

Houd je van afwisseling in je werk én ben je graag in contact met cliënten? Dan past de opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) perfect bij jou! Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende zorg jij ervoor dat je cliënt optimaal ondersteund wordt, zodat de cliënt zoveel mogelijk kwaliteit van leven ervaart. Dit doe je door, in overleg met de cliënt, de multidisciplinaire zorg en de continuïteit van de zorg te coördineren.

Inhoud:

Bij de opleiding Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) doe je kennis en vaardigheden op over hoe je de cliënt maximaal kunt ondersteunenDit doe je door jezelf te ontwikkelen op de volgende punten: 

  • Aanspreekpunt zijn
  • Organiseren en begeleiden van de inhuizing/verhuizing van de cliënt
  • Coördineren van de zorg en de communicatie in het multidisciplinaire team
  • Het realiseren van de totale zorg
  • Het bewaken van de kwaliteit van zorg rondom de cliënt 

Tijdens de opleiding stel je persoonlijke leerdoelen op aan de hand van een persoonlijk leerplan. Tijdens de lesdagen verdiep je je in theorie en krijg je uitleg over de praktijkopdrachten. Met je behaalde leerdoelen en opdrachten bouw je jouw portfolio op. 

Toelating:  

Ben je in het bezit van een diploma verzorgende IG (mbo-niveau 3) én heb je minimaal één jaar werkervaring als verzorgende, dan kun je deelnemen aan deze opleiding. Als je een vergelijkbaar diploma hebt op minimaal mbo-niveau 3, is deelname alleen mogelijk na overleg met OPPstap en je werkgever. 

Duur:
Bij deze opleiding worden de praktijk- en theorie-uren verspreid over acht (8) maanden. 

Locatie:
Nader te bepalen 

Accreditatie:
CZO (in aanvraag)

Voor meer informatie:
service@oppstap.nl of telefonisch 06-184 438 86